Year 5 Weekly Home Learning Timetable

Suggested Time	Allocated Time	Tasks
Before 8:30am		Prepare for your day
8:30 - 8:45am	15 mins	Log onto Seesaw for Morning Fitness Activity
8:45-9.00am	15 mins	Mindfulness
9:00 - 9:15am	15 mins	Spelling
9:15 -9:45am	30 mins	Shared Reading
		Independent Reading
		Instructional Reading
9.45 - 10:10am	30 mins	Writing
		Guided Writing
		Independent Writing
		Grammar Tasks
10:10 - 10:30am	20 mins	Recess
10.30- 11.15am	45mins	Maths
11:15 - 11:30am	15 mins	MJR - Activity
11.30- 12.30pm	60 mins	Optional - Additional Activities Investigations
12:30 - 1:10pm		Lunch Time
1:10 - 1.30pm	20mins	Reading for Pleasure
1.30-2.30	60mins	Optional - Additional Activities Investigations